OziExplorer

Registratie-informatie

Wat krijgt u wanneer u registreerd?

Registratie zal alle nietwerkende functies in de shareware-versie activeren - de mogelijkheden voor de geregistreerde versie zijn hieronder vermeld.

Wanneer u OziExplorer heeft geregistreerd (ook de Beta versie) kunt u gebruik maken van alle toekomstige upgrades van OziExplorer. Er is geen noodzaak om OziExplorer opnieuw te registreren.

Registreer de software niet totdat deze volledig functioneert en communiceert met uw GPS ontvanger. De softwarecode van de shareware en de geregistreerde versie is gelijk aan elkaar, wanneer de shareware-versie bij u niet functioneerd zal de geregistreerde versie ook niet functioneren.

Registreren

Ik maak gebruik van een registratiedienst genaamd Shareit (www.shareit.com) om registraties van OziExplorer af te handelen.

ShareitDe shareware registratiedienst MasterCard Visa American Express+ andere

De mogelijk om online te registreren is nu beschikbaar, hierbij wordt gebruik gemaakt van veilige verbindingen. Gebruik de knop 'Register' om online te registreren . Shareit heeft tevens een agentschap in de E.U. voor betalingen met contant geld of cheques.

Wanneer u met Shareit registreerd zal er een e-mail naar mij verzonden worden met uw gegevens, ik stuur u dan codes waarmee u de volledige versie kunt activeren. Uw registratie zal binnen een paar dagen verwerkt worden. U kunt op verscheidene manieren betalen, de gewenste methode kunt u selecteren op het bestelformulier.

RegisterNU REGISTREREN Hiermee komt u op het online registratieformulier, meer informatie is aldaar beschikbaar.

Registraties via post of fax verlopen ook via Shareit. Met de volgende link kunt u een registratieformulier afdrukken en invullen. Adressen in de VS en Europa staan vermeld. Registratieformulier post of fax

Registratiekosten $95.00 US  

Indien u gebruik maakt van de hoofdpagina van Shareit (www.shareit.com) dan kunt u voor OziExplorer het programmanummer 100553 gebruiken.

E-mail Des Newman
Klik hier om mij een e-mail te sturen! (engelstalig)

Mogelijkheden in de geregistreerde versie

Geen registratiescherm

Selecteerbare datums - Voor elke map kan een aparte datum ingesteld worden. De software zal bij het inlezen automatisch de posities van de GPS ontvanger of het gegevensbestand converteren naar de datum die is opgegeven voor de kaart. Het tegenovergestelde gebeurd wanneer gegevens opgeslagen worden of verstuurd worden naar de GPS.

Selecteerbare kaartprojecties - De volgende kaartprojecties worden ondersteund: Mercator, Transverse Mercator, Lambert Conformal Conic, Sinsusoidal, Polyconic (American), Albers Equal Area en anderen. Ook zijn alle projecties aanwezig ter ondersteuning van de hieronder vermelde gridsystemen.

UTM, BNG, Iers grid, Nieuw Zeeland Grid, Zweeds grid, Switsers grid, Franse grids en gebruiker grid- Wanneer een positie ingevoerd moet worden kan dit in graden & minuten of als ÚÚn van de hiervoor genoemde gridco÷rdinaatsytemen. De waypoint- en eventlijsten kunnen ook met het gridsysteem afgedrukt worden.

USGS DRG kaarten op CD-ROM importeren - OziExplorer kan deze kaarten importeren en automatisch OziExplorer kaartbestanden aanmaken. De calibratie van de kaart gebeurt volledig automatisch.

BSB en NOS/GEO kaarten op CD-ROM importeren - OziExplorer kan deze kaarten importeren en automatisch OziExplorer kaartbestanden aanmaken. De calibratie van de kaart gebeurt volledig automatisch.

Maptech PCX en RML kaarten op CD-ROM importeren - OziExplorer kan deze kaarten importeren en automatisch OziExplorer kaartbestanden aanmaken. De calibratie van de kaart gebeurt volledig automatisch.

Waypoints en events samenvoegen - Op dit moment uitsluitend voor Lowrance/Eagle en Garmin ontvangers. Wanneer waypoints of events uitgelezen worden van de GPS worden deze toegevoegd aan de waypoints of events die reeds op de kaart aanwezig zijn.

Kaartoverzicht - Dit is een verkleinde weergave van de kaart welke een rood vierkant ter plaatse van de huidige kaartweergave toont. Dit vierkant kan versleept worden om zo de weergave van de kaart aan te passen aan het geselecteerde gebied. Waypoints, events en de huidige track worden ook in dit venster weergeven.

Individuele waypoints en routes direct naar de GPS verzenden - Op dit moment uitsluitend voor bepaalde modellen. Een individuele waypoint kan direct naar de GPS verstuurd worden (rechtsklikken op de waypoint en de optie uit het snelmenu selecteren). Een individuele route kan met de knoppen in het routevenster naar de GPS verstuurd worden.

Calibratie met meerdere punten - Een kaart kan met maximaal 9 punten gecalibreerd worden. Scheefstand of rotatie van de kaart kan zo ondervangen worden. Wanneer meerdere punten gebruikt worden wordt een speciale rekenmethode gebruikt waardoor nauwkeurige resultaten haalbaar zijn.

'Moving Map' instellen - Meer instelmogelijkheden voor de 'Moving Map' functionaliteit (bewegende kaart)

Terug naar hoofdpagina