OziExplorer

Rekisteröintitietoja

Mitä saat rekisteröitymällä (Maksullinen)

Rekisteröinti aktivoi Shareware-versiosta poiskytketyt ominaisuudet jotka on listattu alle.

Kun olet kerran rekisteröinyt OziExplorerin (Vaikka vain Beta version (Kokeiluversio)) se mahdollistaa sinulle ilmaiset päivitykset jatkossa. Sinun ei siis tarvitse rekisteröidä OziExploreria uudelleen.

Älä rekisteröi ohjelmaa ennen kun se toimii oikein ja kommunikoi GPS-laitteesi kanssa. Ohjelmakoodi Shareware- ja Rekisteröidylle versiolle on täsmälleen sama, joten jos et saa shareware-versiota toimimaan tällöin rekisteröitykään versio ei toimi.

Registering

Käytän Shareware Rekisteröintipalvelua nimeltä Shareit (www.shareit.com) OziExplorerin rekisteröintiin.

ShareitShareware Rekisteröinti Palvelu MasterCard Visa American Express+ Muut

Mahdollisuus rekisteröityä sähköisesti käyttäen suojattua yhteyttä on mahdollista yksinkertaisesti klikkaamalla tällä sivulla olevaa painiketta. Shareit:illä on myös toimisto E.U:ssa käteis- ja shekkimaksutavoille.

Kun rekisteröidyt Shareit:in kautta he lähettävät minulle tietosi jonka jälkeen lähetän sinulle koodin joka avaa shareware-versiosi rajoitetut toiminnat. Odottele pari päivää rekisteröintisi saapumista. Maksuvaihtoehdot sisältävät luottokortit, pankkisiirron ja laskutuksen. Ne voidaan valita sähköisestä kaavakkeesta.

RegisterREKISTERÖI NYT ! Tämä linkki vie Shareit: in sivulle jossa voit rekisteröityä sahköisesti.

Jos haluat rekisteröityä mieluummin sähköpostitse tai faxilla hoida asia silloinkin Shareit:in kautta, jolloin tämän linkin kautta saat tulostettavan lomakkeen jonka voit toimittaa lomakkeessa olevaan osoitteeseen niin USA:ssa kuin Euroopassakin. Rekisteröidy sähköpostilla- tai faxilla-lomake

Rekisteröintihinta $95.00 US  

Suoraan Shareit:in sivuilta rekisteröidyttäessä (www.shareit.com) OziExplorerin koodi on 100553

Email Des Newman
Klikkaa tästä lähettääksesi minulle sähköpostia!

Toiminnat rekisteröityneille käyttäjille

Ei herjausruutua

Käyttäjän valitsemat karttajärjestelmät - Voit valita eri karttajärjestelmän jokaiselle luomallesi kartalle, valita saman karttajärjestelmäasetuksen jota GPS-vastaanottimesikin käyttää sekä valita karttajärjestelmäasetukset käyttämillesi data-tiedostoille. Ohjelma muuntaa automaattisesti sijaintikoordinaatit (Lat/Long) GPS:lle tai datatiedostoille asetetuista arvoista kartalle sopiviksi kun data on ladattu joko GPS:stä tai data-tiedostoista. Päinvastoin tapahtuu lähetettäessä tietoja kartalta GPS:lle tai data-tiedostoihin.

Käyttäjän valitsemat karttaprojektiot - Ohjelma tukee seuraavia karttaprojektioita, Mercator, Transverse Mercator, Lambert Conformal Conic, Sinsusoidal, Polyconic (American), Albers Equal Area ja muut. Samoin mikä tahansa karttaprojektio tukee seuraavia allamainittuja koordinaattijärjestelmiä. .

UTM, BNG, Irlantilainen koordinaattijärjestelmä (Grid), Uuden Seelannin koordinaattijärjestelmä, Ruotsin koordinaattijärjestelmä, Sveitsin koordinaattijärjestelmä, Ranskan koordinaattijärjestelmä ja Käyttäjän asetukset-koordinaattijärjestelmä - Paikkatietoa tarvittaessa sen voi valita joko asteina & minuutteina tai jonkin yllämainittun koordinaattijärjestelmän koordinaatteina. Voit myös tulostaa Reittipisteet ja Tapahtumat valittujen koordinaattijärjestelmien mukaisina.

Tuo USGS DRG kartat CDROM:ilta - Tämä toiminta mahdollistaa em. karttojen avaamisen OziExplorerissa ja luo niistä automaattisesti OziExplorer-karttoja. Ohjelma kalibroi tällöin kartat automaattisesti.

Tuo BSB ja NOS/GEO merikartat CDROM:ilta - Tämä toiminta mahdollistaa em. karttojen avaamisen OziExplorerissa ja luo niistä automaattisesti OziExplorer-karttoja. Ohjelma kalibroi tällöin kartat automaattisesti..

Tuo Maptech PCX ja RML merikartat CDROM:ilta - Tämä toiminta mahdollistaa em. karttojen avaamisen OziExplorerissa ja luo niistä automaattisesti OziExplorer-karttoja. Ohjelma kalibroi tällöin kartat automaattisesti.

Liitä Reittipisteet ja Kohteet - Pelkästään Lowrance/Eagle ja Garmin vastaanottimille tällä hetkellä. Reittipisteitä tallentaessa tämä ominaisuus mahdollistaa niiden liittämisen jo kartalla oleviin.

Karttaikkuna - Esittää pienessä ikkunassa punaisella suorakulmiolla rajattuna näkymän jonka näet karttanäytöllä. Voit liikutella tätä suorakulmiota pienellä kartalla ja kun vapautat sen muuttuu suuren kartan näkymä vastaavaksi. Reittipisteet, Tapahtumat ja Reittiviivat näkyvät myös pienessä kartassa.

Yksittäisten Reittipisteiden ja Reittien siirtäminen suoraan GPS:lle Toimii useimpien valmistajien GPS:llä. Yksittäinen reittipiste lähetetään GPS:lle osoittamalla ja klikkaamalla (klikkaus hiiren oikealla näppäimellä ja valitaan toiminta avautuvasta valikosta). Yksittäinen reitti voidaan lähettää GPS:lle tai ladata GPS:ltä valitsemalla toiminto reitti-ikkunasta.

Usean pisteen kalibrointijärjestelmä Tämä mahdollistaa kartan kalibroinnin 9 pisteen avulla, jolloin skannattuja karttojen voi pyörittää ja vinouttaa. Käyttämällä useampia kalibrointipisteitä voi "ylikalibroiminen" tuottaa lisätarkkuutta.

Mahdollisuus muuttaa Vieritettävän kartan asetuksia.

Palaa pääsivulle