OziExplorer

Information för att köpa en licens.

Vad får du om du köper en licens?

Vid köp av registreringen så kommer alla borttagna programdelar i shareware version finnas med - Programdelarna för de registrerade användarna finns listade längre ner på sidan.

När du väl har köpt en registrering (även beta versionen) så tillåter det dig att hämta fria uppdateringar när helst det kommer nya versioner. Du behöver inte registrera dig igen.

Var vänlig . Registrera inte programmet förrän du har fått all funktion och kommunikation med GPS att fungera ordentligt. Koden för  shareware och registreringsversionen är exakt det samma. Om det inte fungerar på den ena programmet så fungera det inte på det andra.

Att köpa en licens

Jag använder en registrerings service som kallas (www.shareit.com) För att hantera registreringen av OziExplorer.

ShareitThe Shareware Licens Service MasterCard Visa American Express+ Övriga

Möjligheten att registrera Onlines genom en säker anslutning är nu möjlig .Med en enkel knapptryckning på denna sida kan registreringen ske. Shareit har också försäljare i USA för kontanter och check.

När du registrerar genom  Shareit kommer de att E- maila till mig med dina personuppgifter. Därefter skickar jag koden som öppnar upp alla avstängda programdelar i shareware versionen .Var vänlig, räkna med att det kan ta en eller ett par dagar för denna Online registrering. De olika betalningssätten kan väljas i orderformuläret .

RegisterREGISTRERA NU ! Denna länk tar dig till Shareit hemsida där du kan trycka på registreringsknappen för att registrera dig Online .

Om du önskar registrera via  mail eller fax måste du ändå registrera genom Shareit, men med denna länk kommer du till ett  standardformulär som du kan skriva ut på en skrivare och skicka till adressen i USA eller Europa. Mail eller Fax formulär

Kostnad för Licens $95.00 US  

När du registrerar genom Shareits hemsida (www.shareit.com) uppge programkoden 100553  som är id nummer för OziExplorer. (För att Sharits ska kunna veta vilket program du ska ha)

Email Des Newman
Klicka här för att skicka mig ett mail.

Detta får de licens användarna.

Inget irriterande  program där det saknas valmöjligheter.

Användare kan välja kartdatum. - Du kan specificera separata kartdatum för alla dina kartor som du skapat, och specificera kartdatum som du väljer på din GPS och  data filen du använder. Programmet konverterar automatiskt  koordinaterna för positionen (Lat/Long) för det kartdatum som är specificerat i GPS och datafilen för att matcha det kartdatum som är vald på navigationskortet så att det blir samma när du laddar ner från GPS eller läser från datafil. Tvärtom blir det när du  laddar till en GPS eller spara i en datafil.

Användare kan välja kartprojektion. - Följande kartprojektioner kan användas, Mercator, Transverse Mercator, Lambert Conformal Conic, Sinsusoidal, Polyconic (American), Albers Equal Area och övriga. likaväl som att vilken kartprojektion helst  som kräver en support till det  Grid system som nämns nedanför.

UTM, BNG, Irish Grid, New Zealand Grid, Swedish Grid, Swiss Grid, France Grids and User Grid coordinates systems - När det krävs en position har du möjlighet att skriva in grader och minuter eller en av de gridsystem som är listade ovan. Du har också möjlighet att skriva ut brytpunkter och händelser  för den valda griden.

Bild Format som används - Standard bild format TIF, PNG, JPG, BMP. Special Format BSB, ECW, MrSID, Maptech PCX och RML

Importera  USGS DRG kort från CD-ROM - Du tillåts att att importera dessa kartor och automatiskt skapa OziExplorer kort . Kalibreringen görs automatiskt.

Importera BSB och NOS/GEO kort från CD-ROM - Du tillåts att importera dessa kortbilder och automatiskt skapa OziExplorer kort. Kalibreringen görs automatiskt. BSB är licensierat för att användas i OziExplorer, men egna ändringar av kalibreringar kan inte göras av användaren.

Importera Maptech PCX och RML kort från CD-ROM - Du tillåts att importera dessa kortbilder och automatiskt skapa OziExplorer kort. Kalibreringen görs automatiskt.

Lägga ihop brytpunkter eller händelser. - För Lowrance/Eagle och Garmin mottagare i detta läge. När du laddar ner brytpunkter eller så tillåts den möjligheten att lägga samman brytpunkter eller händelser  med de som allaredan finns på kartan.

Visa kartan - Detta tillåter dig att med en liten karta som visar med en röd rektangel vad du kan se på den större kartan. Du kan dra den röda rektangeln över den lilla kartan och då visas den nya positionen på den stora kartan. Brytpunkter, händelser, rutter etc. etc. och det visas även på den lilla kartan också.

Skicka separata brytpunkter eller rutter direkt till GPS. -  De flesta GPS kan separata brytpunkter  skickas till GPS genom att bara klicka på punkten. (Högerklicka på punkten och välja vad du ska göra i menyn.). Separata rutter kan skickas till eller tillbaka från GPS genom att klicka på knappen i menyn för rutter.

Flerpunkts kalibreringar - Du tillåts att kalibrera dina egna kartor med upp till 9 olika kalibreringspunkter. Detta gör att du kan vrida och vända på den skannade kartan. Genom att använda så många punkter som möjligt minskar risken för ett beräkningsfel i kalibreringen.

Möjligheter att ändra i menyn för RULLANDE KARTA.